Missie & visie

Binnen ergotherapie praktijk Denise Niesten dragen wij een eigen missie en visie uit. Deze is ontstaan uit onze beroepswaardes en wij passen deze dan ook toe in onze therapie.

 

Wij vinden zelfmanagement van onze cliënten heel belangrijk.

Mensen moeten een eigen stem hebben tijdens de therapie en het behandelverloop zal dan ook altijd in overleg gedaan worden. Het maakt daarin niet uit met welke hulpvraag of welk probleem mensen bij ons in de praktijk komen, zo zijn we bereikbaar voor velen!

 

Het is belangrijk dat iedereen zijn eigen plekje heeft in de samenleving en dat iedereen mee kan doen. Natuurlijk doet iedereen dit op zijn eigen manier. Samen erachter komen hoe deze manier er uit ziet, wordt altijd meegenomen. We geloven dat dit zelfvertrouwen geeft om ook zelf verder te gaan en niet afhankelijk te worden van een therapievorm.

 

Samenwerken is daarbij cruciaal. We staan altijd open om te leren van anderen en in overleg te gaan met anderen. Dit kunnen huisartsen zijn, andere therapeuten, maar ook cliënten zelf en hun naasten. We houden de lijntjes kort, zodat de juiste hulp geleverd kan worden.