Ons team

Mijn naam is Denise Niesten. Sinds 2006 ben ik werkzaam als ergotherapeut. In mijn werk als ergotherapeut voel ik me op mijn best als ik kan samenwerken. In deze samenwerking vind ik het belangrijk om te luisteren en oplossingen te vinden die voor de cliënt werken. Met als doel het oppakken van hun dagdagelijkse activiteiten en daardoor op hun manier invulling aan het leven te geven, die voldoening geeft.

Vanaf het begin van het opzetten van de ergotherapie praktijk heb ik contracten met alle zorgverzekeraars. Ook sta ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister 19909821690

In mijn privé leven ben ik graag buiten: wandelen, sporten of terrasje.  Ik woon sinds een paar jaar in Eijsden, waar het leven dan ook veel buiten is.

Lorence Wevers, ergotherapeut


Mijn naam is Lorence Wevers en woon in Meerssen. In 2021 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut en ben ik in deze praktijk aan de slag gegaan! Elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik te vinden in de praktijk, waar ik met veel plezier kom. Ik kijk er naar uit om alles wat ik heb mogen leren toe te passen in de praktijk. In mijn vrijetijd vind ik het leuk om te wandelen, een terrasje te doen, lekker te koken of bakken en dat het allerliefst met vrienden en familie. Wie weet tot ziens!