Ons team

Mijn naam is Denise Niesten, de oprichter van Ergotherapie Praktijk. Sinds 2006 ben ik werkzaam als ergotherapeut. In mijn werk als ergotherapeut voel ik me op mijn best als ik kan samenwerken. In deze samenwerking vind ik het belangrijk om te luisteren en oplossingen te vinden die voor de cliënt werken. Met als doel het oppakken van hun dagdagelijkse activiteiten en daardoor op hun manier invulling aan het leven te geven, die voldoening geeft.

Vanaf het begin van het opzetten van de ergotherapie praktijk heb ik contracten met alle zorgverzekeraars. Ook sta ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister 19909821690

In mijn privé leven ben ik graag buiten: wandelen, sporten of terrasje.  Ik woon sinds een paar jaar in Eijsden, waar het leven dan ook veel buiten is.

Foto Kelsy Website

Mijn naam is Kelsy Godding, collega binnen Ergotherapie Praktijk Denise Niesten. Vanaf maart 2019 ben ik met veel enthousiasme aan de slag gegaan.

Graag zou ik mij binnen het ergotherapeutisch beroep richten op het behandelen van kinderen, volwassenen en ouderen. Voor mij is het samenwerken met cliënten ontzettend belangrijk. Het betrekken van de sociale omgeving mag hier niet aan ontbreken. Verder vind ik het belangrijk me als therapeut gelijkwaardig op te stellen om therapie doelen te bereiken. Empathie en geduld maken hier altijd deel van uit.

Ik wil me steeds verder blijven ontwikkelen als professional en therapeut om flexibeler te kunnen zijn in cliënt contact en het op maat uitzetten van een behandeling. Deze leidt hopelijk tot een zelfstandig(er) leven.

Ook ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister 29104493790

 

 

Mijn naam is Lorence Wevers, ik ben 23 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Meerssen. In 2021 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut en heb ik de kans gekregen om bij Ergotherapie Denise Niesten aan de slag te gaan! Elke vrijdag ben ik te vinden in de praktijk, waar ik met veel plezier kom. Ik kijk er naar uit om alles wat ik heb mogen leren toe te passen in de praktijk. Naast ergotherapie werk ik de overige dagen in de week bij een jeugdzorgorganisatie. De combinatie tussen deze twee werkplekken is zowel leuk als erg leerzaam. In mijn vrijetijd vind ik het leuk om te wandelen, een terrasje te doen, lekker te koken of bakken en dat het allerliefst met vrienden en familie. Wie weet tot ziens! 

Mag ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Constance Rousseau. Ik ben geboren in Jakarta en als baby van 7 maanden met mijn ouders en broer naar Nederland gekomen en in Maastricht opgegroeid. Ik heb een geweldige zoon en dochter en ben een trotse oma van 5 kleinkinderen. Samen met mijn man woon ik in de wijk Belfort. Constance ondersteunt ons bij administratieve taken. En als u ons belt staat ze u graag te woord.