Corona

Ergotherapie na Corona

Sommige mensen houden na Corona (ernstige) klachten of beperkingen. Soms zijn deze klachten direct zichtbaar, zoals verlies van kracht of longproblemen. Andere klachten zijn niet direct zichtbaar, zoals vermoeidheid of geheugen- en concentratieproblemen.

Als u merkt dat het oppakken van uw dagelijkse activiteiten lastig is, dan kan ergotherapie u hierbij begeleiden. Als u bijvoorbeeld niet goed in staat bent om uw boodschappen te doen, of om weer deel te nemen aan het verkeer of wanneer werkhervatting tegenvalt, dan kan ergotherapie voor u belangrijk zijn.

Tijdens de therapie wordt er gewerkt aan doelen. Deze doelen stelt u zelf op. Ze zijn gericht op herstel, zodat u weer kunt doen wat u moet of wil doen.

We werken samen met uw fysiotherapeut, huisarts en/of revalidatie arts.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

Reacties van cliënten over hun resultaat;

• vrouw, 50 jaar, door de begeleiding heb ik meer zicht op mijn energie, de verdeling ervan en waar ik mijn energie aan wil besteden. Ook heb ik minder last van vermoeidheid en concentratie problemen. Ik leef weer.

• man, 46 jaar. Mijn energie is terug, ik werk weer en kan weer leuke dingen doen met mijn gezin.

• vrouw, 26 jaar. Ik heb geleerd om mijn grenzen te respecteren, waardoor ik me beter voel. Ik kan weer mijn hobby’s doen, leuke dingen met vriendinnen en ben mijn werk aan het hervatten. Ik ga vooruit!

• vrouw, 41 jaar. De wachtlijst voor revalidatie duurde nog weken, in de tussentijd bij ik alvast begonnen, hierdoor was ik beter voorbereid op het revalidatietraject in het ziekenhuis. Ik had het gevoel dat ik eindelijk grip kreeg op mijn herstel.